Ciorba de potroace
Ciorba de potroace este una dintre cele mai bune ciorbe traditionala Munteniei, maruntaiele de pasare, preferabil pasare de curte, in combinatie cu zeama de varza acra dau ciorbei o savoare de neuitat ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Carnati cu varza calita cu ceapa
Carnati prajiti, cu varza calita cu ceapa in sos de bulion.
Ingrediente
- 1 kg de varza murata;
- 4 carnati;
- 6 linguri de ulei;
- 1 ceapa;
- 1 lingura de bulion;
- sare si piper sau boia.
Mod de Preparare Carnati cu varza calita cu ceapa
- varza se pune la desarat (cu o seara sau cu cateva ore inainte, in functie de cat e de sarata), apoi se scurge bine, se taie fideluta si se pune la calit in ulei incins;
- ceapa se toaca marunt si se caleste separat, iar dupa ce s-a rumenit, se adauga peste bulionul dizolvat in putina apa si se mai lasa 2-3 minute pe foc;
- acest amestec se toarna peste varza si se lasa pe foc pana ce fierbe varza, sarandu-se (daca mai e cazul) si adaugand piper sau boia;
- carnatii se prajesc in ulei incins si se servesc peste o portie de varza.
Mod de servire
Se servesc cu mamaliga.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.