Polonice oltenesti
Bilute din pasta de ou fiert, cascaval si carne de carnat prajit, imbracate in verdeata si ardei rosu si servite in foi de ceapa. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Bulz moldovenesc
Bulzul moldovenesc este un cocolos din mamaliga calda, umplut cu branza de oaie sau urda, potrivindu-se bine alaturi de un pahar cu lapte gros (chisleag).
Ingrediente
- 1 litru apa;
- 500 g malai;
- 500 g branza de burduf;
- 50 g unt;
- 500 ml lapte batut.
Mod de Preparare Bulz moldovenesc
- se face o mamaliga tare;
- mamaliga fierbinte se rastoarna pe un fund de lemn, se unge cu unt, se fac cocolosi de mamaliga care se umplu cu aproximativ 150 g de branza de burduf, obtinandu-se niste bulgari care sa nu depaseasca 500 g;
- se dau un pic la cuptor incins in prealabil;
- se lasa pana se rumenesc.
Mod de servire
Se serveste cu un pahar de rachiu de mere sau unul de vin alb sec.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.