Pilaf in aluat
Un preparat inedit - pilaf in aluat, copt ca o turta in cuptor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Budinca de mamaliga cu portocale
Budinca de mamaliga cu lichior si coaja de portocale.
Ingrediente
- 200 g de malai fin;
- 110 g de unt;
- 4 linguri de zahar;
- 2 oua;
- 1 cub de drojdie;
- 50 g de coaja de portocale confiata;
- 1 paharel de lichior de fructe;
- sare.
Mod de Preparare Budinca de mamaliga cu portocale
- se pun 100 g de unt intr-un castron si se amesteca cu lingura de lemn, adaugandu-se, putin cate putin, zaharul;
- ouale se separa, iar galbenusurile se pun in unt, amestecand bine, dupa care se adauga malaiul, lingura cu lingura;
- se potriveste de sare si se pune si lichiorul, apoi se adauga drojdia si coaja de portocale;
- albusurile se bat spuma si se pun, lingura cu lingura, peste compozitia de malai, amestecand cu delicatete de sus in jos;
- se ung cu unt cateva forme de tarta, se varsa amestecul in ele si se dau la cuptor pentru 45 de minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.