Supa rece de castraveti cu lapte batut
Supa de castraveti cu lapte batut, inmiresmata cu usturoi, marar tocat si nuca maruntita. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pilaf in aluat
Un preparat inedit - pilaf in aluat, copt ca o turta in cuptor.
Ingrediente
- 500-600 g de carne de pasare (cu os);
- 1 ceapa;
- 300-400 g de zarzavat de supa;
- 250 g de orez;
- 200 g de faina;
- 100 ml de ulei;
- 25-50 g de unt;
- piper boabe si macinat;
- sare.
Mod de Preparare Pilaf in aluat
- carnea se taie in bucati si se pune la fiert impreuna cu zarzavatul, ceapa, piperul boabe si sare;
- din faina, ulei si un praf de sare se prepara un aluat, care se da la rece;
- cand carnea este bine fiarta, se scoate din supa, se curata de pe oase si se pune deoparte;
- supa se strecoara, in ea se pune orezul si se da la fiert;
- dupa ce orezul s-a umflat si s-a inmuiat, se adauga carnea, putin piper macinat si untul;
- aluatul preparat se intinde intr-o tava (de preferinte rotunda) unsa si presarata cu faina, astfel incat marginile sa fie suficiente pentru a imbraca pilaful turnat si asezat uniform;
- dupa ce capatele foii se impaturesc deasupra, se introduce tava la cuptor.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.