Mushiulet de porc impanat la gratar
Facut pe gratar si impanat cu slanina si usturoi, muschiuletul de porc devine un deliciu culinar. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Tocanita de ciuperci
Tocanita de ciuperci, traditionala mancare romaneasca, e de consumat fie simpla, fie ca si garnitura fiind de-a dreptul delicioasa.
Ingrediente
- 150 g de unt;
- 1 ceasca de smantana;
- 1 lingura de faina;
- 3 cepe;
- 1 kg de ciuperci de padure proaspete sau uscate;
- verdeata: marar, patrunjel.
Mod de Preparare Tocanita de ciuperci
- se toaca ciupercile;
- se taie marunt ceapa si verdeata;
- se amesteca ceapa cu ciupercile si se pun la calit in unt;
- cand ciupercile si-au lasat apa, se adauga verdeata, se toarna un pahar cu apa, sare dupa gust si se lasa sa scada;
- faina se desface in smantana si se pune peste tocanita la sfarsit, sa dea in clocot de cateva ori.
Mod de servire
Se serveste cu mujdei facut cu alune de padure.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.