Ciorba moldoveneasca de burta
Ciorba de burta si rasol de vita, dreasa cu galbenusuri de ou batute cu otet si presarata cu leustean si patrunjel verde. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Muschiulet ca la Timisoara
Muschiulet de porc impanat cu slanina si usturoi facut la gratar si imbracat in omleta.
Ingrediente
- 3,2 kg de muschi de porc;
- 500 g de slanina afumata;
- 200 g de usturoi;
- 10 oua;
- 200 ml de ulei;
- 100 g de cascaval;
- sare.
Mod de Preparare Muschiulet ca la Timisoara
- muschiul se taie in bucati, se cresteaza cu cutitul si se impaneaza cu slanina afumata taiata julien si catei de usturoi;
- se sareaza si se frige pe gratar, pana se patrunde bine;
- se prepara o omleta dintr-un ou pentru fiecare portie si se imbraca muschiul;
- cand este gata, se aseaza pe farfurie, cu o garnitura dupa gust, peste care se presara cascavalul ras.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.