Papanasi moldovenesti
Papanasii prajiti, de origine moldoveneasca, sunt replica papanasilor de familie austro-ungara. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Muschi cu sos de vin si macaroane
Muschi de vita impanat cu morcovi, in sos de vin si condimentat cu usturoi si cimbru, garnisit cu macaroane.
Ingrediente
- 680 g de carne de vita;
- 75 g de morcovi;
- 75 g de untura;
- 75 g de ceapa;
- 50 g de telina;
- 50 g de bulion;
- 12 g de usturoi;
- 1 fir de cimbru;
- 50 g de faina;
- 25 g de macaroane;
- 25 g de unt;
- 50 ml de vin;
- 50 ml de supa;
- 50 g de cascaval;
- 15 g de sare;
- 1 g de piper.
Mod de Preparare Muschi cu sos de vin si macaroane
- carnea se impaneaza cu felii de morcovi, se sareaza si se pune la rumenit in untura;
- in untura ramasa se caleste faina, la care se adauga morcovii, telina si ceapa taiata felii;
- cand s-au rumenit, se sting cu bulion si supa, se adauga carnea, cimbru, piper si sare;
- se lasa sa fiarba timp de 3 ore, dupa care se scoate carnea, se taie felii, sosul se strecoara, i se adauga vin si se da putin in fiert;
- macaroanele se fierb cu sare, se racesc si se pun intr-o cratita cu unt fierbinte, cu care se amesteca; se adauga cascaval ras peste si se servesc ca garnitura la friptura.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.