Supa de fasole alba cu costita afumata
Gustoasa si satioasa, supa de fasole cu costita afumata e pe placul intregii familii. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Miel cu spanac ca la Orastie
Carne frageda de miel, in sos de bulion si cu frunze de spanac.
Ingrediente
- 800 g de carne de miel;
- 100 g de untura;
- 150 g de ceapa;
- 50 g de bulion pasta;
- 50 g de faina;
- 1,250 kg de spanac;
- 2 g de sare de lamaie;
- 25 g de sare;
- 2 g de piper.
Mod de Preparare Miel cu spanac ca la Orastie
- carnea se taie in bucati, se spala in apa rece, se scurge, se sareaza si se prajeste in untura incinsa, apoi se scoate intr-un vas;
- in untura ramasa se caleste faina, peste care se pune ceapa taiata marunt; se stinge cu bulion si apa calda si se fierbe cca. 30 de minute;
- sosul se strecoara peste carne, cu care se lasa sa fiarba impreuna, la foc incet;
- separat, spanacul se alege de cotoare, se spala in mai multe ape si se fierbe timp de 15 minute; se raceste, se scurge de apa, se taie mai mare si se adauga la carne, impreuna cu piperul si sarea de lamaie;
- se mai fierbe 15 minute, dupa care se poate servi.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.