File de salau ca la Eforie Sud
File de salau pane cu cartofi natur, verdeata si capere. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Mere cu bezea
Mere umplute, invelite in bezea, la cuptor
Ingrediente
- 10 mere;
- 250 g de zahar pudra;
- 3 albusuri;
- 2 plicuri de zahar vanilat;
- 50 g de unt.
Mod de Preparare Mere cu bezea
- merele se curata de coaja, iar miezul si semintele se scot;
- 2 mere se dau pe razatoare si se amesteca cu 30 g de zahar, cu acest mix umplandu-se restul de mere;
- acestea se pudreaza cu 70 g de zahar, se aseaza intr-o tava cu putina apa si putin unt topit, apoi se dau la cuptor, pentru 15 minute;
- separat, albusurile se bat spuma si, spre sfarsit, se adauga 150 g de zahar pudra;
- cu ajutorul unui sprit pentru ornat, se acopera merele cu spuma si sa baga din nou in cuptor, la foc mic, pana se usuca bezeaua.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.