Dulceata de mure
Cu un praf de scortisoara, cuisoare si putin suc de lamaie, dulceata de mure are un gust excelent, putand fi servita ca atare sau folosita drept ingredient in prepararea unor deserturi diverse. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Mancarica cu ciuperci, soia si masline
Reteta adaugata de catre
admin in data de
2011-12-16
5 voturi
din Descriere Mancarica cu ciuperci, soia si masline
Mancare cu soia, ciuperci, masline si ceapa, condimentata cu dafin si patrunjel si gatita in vin.
Ingrediente
- 1 kg de ceapa;
- 1 cutie de ciuperci;
- 200 g de masline;
- 1 pachet de soia granule;
- 100 ml de ulei;
- 250 ml de vin alb;
- 2-3 foi de dafin;
- 1 legatura de patrunjel;
- sare si piper.
Mod de Preparare Mancarica cu ciuperci, soia si masline
- ceapa se curata, se spala, se sterge cu un prosop de bucatarie, se taie pestisori si se pune la calit intr-o cratita cu ulei si putina sare;
- soia se pune la fiert intr-un litru de apa cu sare, si se lasa 10-15 minute, la foc mic; dupa ce a fiert, se scurge bine;
- ciupercile se spala si se taie marunt, iar maslinele se curata de samburi si se taie fasii;
- intr-o cratita, se aseaza un strat de ceapa, unul de ciuperci, unul de soia, maslinele, inca unul de soia si un ultim strat de ceapa; intre straturi se presara cate un praf de sare si piper si se pune cate o foaie de dafin si patrunjelul tocat;
- deasupra se toarna vinul si se da la cuptor pentru 50-60 de minute.
Mod de servire
Se serveste rece.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.