Supa de gris rumenit
Supa de gris rumenit, cu lapte si legume, servita cu patrunjel verde si crutoane. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Mancare de pui cu hasmatuchi
Pulpe de pui cu sos de smantana, hasmatuchi si lamaie.
Ingrediente
- 4 pulpe mici de pui;
- 1 legatura de hasmatuchi;
- 2-3 linguri de smantana;
- 50 g de unt;
- 2 linguri de faina;
- 1 lamaie;
- sare.
Mod de Preparare Mancare de pui cu hasmatuchi
- pulpele se spala si se crusteaza din loc in loc, ca sa se patrunda mai bine, apoi se calesc in unt topit, intorcandu-se pe toate partile; se stinge cu apa calda cat sa acopere pulpele si se continua fierberea, pana cand carnea se desprinde de os;
- faina se dizolva in 150 ml de apa si se fierbe la foc mic, amestecand incontinuu pana se ingroasa sosul, iar la ultimele 2-3 clocote se adauga smantana, se sareaza dupa gust si se omogenizeaza;
- se toarna apoi sosul in oala cu pulpele fierte, impreuna cu zeama de la o jumatate de lamaie;
- se presara hasmatuchi tocat marunt si se adauga jumatatea de lamaie ramasa, taiata in sferturi de rodele; se lasa mancarea sa mai dea intr-un clocot, apoi se stinge focul.
Mod de servire
Se serveste calda, de preferinta cu mamaliga.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.