Ostropel cu piept de pui
Ostropel de piept de pui, cu ceapa, usturoi, bulion si vin alb. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Mancare de pere
O garnitura inedita si plina de savoare: mancare de pere.
Ingrediente
- 600 g de pere;
- 2 linguri de zahar;
- 1 lingura de faina;
- 50 g de unt;
- 100 ml de lapte.
Mod de Preparare Mancare de pere
- se aleg pere cat mai coapte si zemoase, fara stricaciuni, se taie in sferturi, se curata de coaja, codite si cotoare, se spala si se pun la fiert intr-o oala cu apa clocotita, in care s-a dizolvat in prealabil zaharul, lasandu-se, la foc moderat, pana sunt fierte cam pe trei sferturi;
- intr-o tigaie, se topeste untul, se infierbanta, apoi se pune faina si se lasa pana se rumeneate putin, amestecand permanent cu lingura de lemn, ca sa nu se arda, dupa care se stinge cu lapte rece;
- se toarna sosul obtinut peste pere si se mai fierb impreuna, cam un sfert de ora.
Mod de servire
Se serveste calda.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.