Friptura la tava
Friptura la tava, cu sos de vin, rosii, marar si usturoi. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Legume verzi umplute
Ardei, gulii, sarmale in foi de tei si dovlecei umpluti cu amestec de carne macinata si orez, la cuptor.
Ingrediente
- 6 ardei verzi;
- 4 gulii;
- 1 dovlecel;
- 10 frunze de tei;
- 300 g de carne tocata;
- 250 g de orez;
- 1 ceapa;
- 2 oua;
- 1 legatura de marar;
- 1 legatura de patrunjel verde;
- 2 rosii mai mari;
- 300 ml de bulion;
- cimbru;
- boia;
- sare si piper.
Mod de Preparare Legume verzi umplute
- ardeii, guliile si dovlecelul (taiat in jumatate) se curata de seminte, respectiv de miez, apoi se spala si se lasa sa se scurga;
- ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in ulei; se adauga orezul si dupa 5 minute se da deoparte;
- se amesteca orezul si ceapa calite, carnea tocata, ouale, verdeata tocata, sare, piper, cimbru si boia dupa gust, omogenizandu-se compozitia;
- frunzele de tei se spala, se oparesc in apa cu sare si se infasoara cu ele 10 sarmale;
- cu compozitia ramasa se umplu legumele verzi, carora li se pune apoi un capacel din felii de rosii;
- se pune miezul legumelor intr-o cratita mai larga, asezand mai apoi legumele umplute si sarmalele;
- bulionul se deface in apa si se toarna in cratita, dupa care aceasta se da la cuptor pentru 40-45 de minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.