
Tochitura moldoveneasca
Tochitura moldoveneasca, un preparat traditional pentru zona Moldovei, va avea un gust de neuitat daca se va folosi un ceaun de tuci si va fi servit cu branza de oi framantata sau cas. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Legume cu oua
Oua cu ardei, ceapa, rosii, ciuperci si verdeata.
Ingrediente
- 1 cutie de ciuperci;
- 1 ardei rosu;
- 1 ardei galben;
- 2 cepe;
- 2 rosii decojite;
- 1 morcov;
- 3-4 catei de usturoi;
- 1 legatura de patrunjel;
- 1 legatura de marar;
- 100 ml de ulei;
- sare si piper, dupa gust.
Mod de Preparare Legume cu oua
- ceapa si ardeii se taie marunt, morcovul se da pe razatoare, apoi se pun intr-o tigaie cu ulei, impreuna cu ciupercile si o jumatate de cana de apa;
- dupa ce a scazut apa, se adauga rosiile taiate cubulete, patrunjelul si mararul tocate fin, sare si piper.
- dupa ce rosiile s-au inmuiat, se pun si ouale, ca pentru omleta.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.