Plachie bucovineana
Preparatele culinare din peste au fost intotdeauna la loc de cinste in gastronomia romaneasca. Pestele este o sursa de minerale si vitamine, contine putin colesterol si asigura o digestie usoara. Indi ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Legume cu oua
Oua cu ardei, ceapa, rosii, ciuperci si verdeata.
Ingrediente
- 1 cutie de ciuperci;
- 1 ardei rosu;
- 1 ardei galben;
- 2 cepe;
- 2 rosii decojite;
- 1 morcov;
- 3-4 catei de usturoi;
- 1 legatura de patrunjel;
- 1 legatura de marar;
- 100 ml de ulei;
- sare si piper, dupa gust.
Mod de Preparare Legume cu oua
- ceapa si ardeii se taie marunt, morcovul se da pe razatoare, apoi se pun intr-o tigaie cu ulei, impreuna cu ciupercile si o jumatate de cana de apa;
- dupa ce a scazut apa, se adauga rosiile taiate cubulete, patrunjelul si mararul tocate fin, sare si piper.
- dupa ce rosiile s-au inmuiat, se pun si ouale, ca pentru omleta.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.