Bors de leurda
Fiertura de primavara, din usturoi salbatic, ce te energizeaza de la prima sorbitura. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Hamsii cu verdeata
Hamsii cu loboda, ceapa verde, patrunjel si marar, la cuptor.
Ingrediente
- 1/2 kg de hamsii sau sprot sarat;
- 5 legaturi de loboda;
- 2 legaturi de ceapa verde;
- 1 legatura de patrunjel;
- 1 legatura de marar;
- 2 oua;
- ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Hamsii cu verdeata
- pestisorii se lasa o noapte sa se desareze in apa rece;
- loboda, ceapa verde, patrunjelul si mararul se spala si se taie marunt;
- ceapa verde se caleste, apoi se adauga loboda, iar la final patrunjelul si mararul;
- se potrivesc de sare si piper, se dau deoparte, iar dupa ce s-au racit, se adauga ouale si se amesteca;
- intr-un vas uns cu ulei se aseaza un strat de verdeturi calite, jumatate din pestele desarat, iarasi verdeturi si inca un strat de peste; se toarna o cana de apa si se da la cuptor pentru 30 de minute.
Mod de servire
Mancarea se serveste calda, stropita cu zeama de lamaie, sau rece, cu salata de rosii, loboda crude si salata verde.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.