Oua umplute cu pasta de ansoa
Oua umplute cu pasta de ansoa, un aperitiv deosebit, usor de preparat. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Gogosi muntenesti
Cu dulceata sau fara, gogosile muntenesti te fac sa tot servesti.
Ingrediente
- 1/2 kg de faina;
- 3 oua;
- 3 linguri de zahar;
- 1 lingura de drojdie;
- 2 linguri de unt;
- 1 cana de lapte;
- ulei;
- zahar pudra;
- sare.
Mod de Preparare Gogosi muntenesti
- se face o dospeala din laptele caldut, drojdie, 1 lingurita de zahar si ceva faina si se lasa la cald, sa creasca;
- se amesteca apoi cu toate cele ramase, pana se obtine o coca potrivita, care se lasa la cald, o ora;
- dupa ce coca a crecut, se intinde o foaie groasa de un deget, se lasa cateva minute si apoi se taie bucati rotunde (cu ajutorul unui pahar subtire, a carui gura o inmuiati in faina) si iar se lasa sa sporeasca;
- se incinge ulei destul si se pun gogosile la prajit, pe ambele parti;
- cand sunt gata, se presara zaharul pudra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.