
Friptura inabusita de pui cu garnitura de fasole verde
Ciocanele de pui cu garnitura de fasole verde cu rosii. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Ficat in aspic
Ficat si picioare de porc in aspic, cu oua, morcovi, castrevete murat si patrunjel verde.
Ingrediente
- 1 ficat de porc;
- 2 picioare de porc;
- 500 ml de lapte;
- 1 castravete acru;
- 2 morcovi;
- 2 oua;
- 10 masline;
- 1 legatura de patrunjel;
- sare.
Mod de Preparare Ficat in aspic
- ficatul se lasa sa stea in lapte timp de o ora, pentru a se fragezi;
- picioarele de porc se curata si se spala, apoi se pun toate la fiert in vase diferite, in apa cu sare; se fierb si ouale;
- cand s-au fiert, se lasa sa se raceasca, apoi se taie felii ouale si ficatul si rondele morcovul si castravetele;
- se aseaza in mai multe vase feliile de ficat si de oua, rondelele de morcovi si de castravete, maslinele fara samburi si frunzele de patrunjel;
- se toarna peste ingrediente apa in care a fiert carnea de porc si se da la rece pentru o zi.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.