Papanasi moldovenesti
Papanasii prajiti, de origine moldoveneasca, sunt replica papanasilor de familie austro-ungara. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ficat in aspic
Ficat si picioare de porc in aspic, cu oua, morcovi, castrevete murat si patrunjel verde.
Ingrediente
- 1 ficat de porc;
- 2 picioare de porc;
- 500 ml de lapte;
- 1 castravete acru;
- 2 morcovi;
- 2 oua;
- 10 masline;
- 1 legatura de patrunjel;
- sare.
Mod de Preparare Ficat in aspic
- ficatul se lasa sa stea in lapte timp de o ora, pentru a se fragezi;
- picioarele de porc se curata si se spala, apoi se pun toate la fiert in vase diferite, in apa cu sare; se fierb si ouale;
- cand s-au fiert, se lasa sa se raceasca, apoi se taie felii ouale si ficatul si rondele morcovul si castravetele;
- se aseaza in mai multe vase feliile de ficat si de oua, rondelele de morcovi si de castravete, maslinele fara samburi si frunzele de patrunjel;
- se toarna peste ingrediente apa in care a fiert carnea de porc si se da la rece pentru o zi.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.