Sandvisuri de tuica
Triunghiuri cu crema de oua, telina, ardei si maioneza, decorate cu ceapa verde - un aperitiv numai bun de servit cu un paharel de tuica. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Fasole sleita
Usor de preparat, fasolea batuta cu ceapa e un aperitiv excelent.
Ingrediente
- 300 g de fasole alba cu bob mare;
- 150 ml de ulei;
- 1 lingura de otet (sau zeama de lamaie);
- 2 cepe rosii;
- sare, dupa gust.
Mod de Preparare Fasole sleita
- fasolea se fierbe, apoi se scurge bine si se lasa sa se raceasca;
- se bate pana se face piure si se sareaza;
- uleiul se toarna putin cate putin, amestecandu-se continuu;
- se picura din cand in cand si otetul (sau zeama de lamaie);
- ceapa rosie se toaca marunt si se amesteca cu fasolea.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.