Supa de dovlecei ca la Bihor
Supa de dovlecei cu orez, dreasa cu smantana si presarata cu marar verde. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Drob de urzici
Pentru perioada postului, dar si cand sezonul verdeturilor e in toi, acest drob de urzici e ideal. Usor de preparat si gustos in acelasi timp.
Ingrediente
- 500 g de urzici;
- 6 cepe;
- 1 capatana usturoi;
- 12 oua;
- 2 linguri de unt;
- sare si piper;
- cimbru si marar verde;
- 1 cosulet de ciuperci de vara (bureti de roua, urechiuse, vinetele).
Mod de Preparare Drob de urzici
- se spala urzicile si se pun la fiert 15 minute, in apa clocotita;
- se toaca cepele, bob de porumb, si se pun la calit in unt;
- se taie marunt ciupercile, se pun peste ceapa aurie si se lasa si ele la calit 20 de minute, adaugandu-se piperul si sarea;
- se piseaza pasta usturoiul, mararul si cimbru;
- se scurg urzicile si se toaca;
- se bat ouale, se invart bine cu usturoi, marar si urzici si se amesteca apoi cu ciupercile; se aranjeaza intr-o forma de cozonac;
- se pun la cuptor la foc mic sa se inchege si sa se rumeneasca.
Mod de servire
Se serveste cu vin alb si sec.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.