Supa de mei
O fiertura interesanta, din supa de legume si mei, condimentata cu boia, chimen si salvie si dreasa cu smantana. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Cotlet de porc ca la Timisoara
Bun si satios, satura intreaga familie.
Ingrediente
- 1,6 kg cotlet de porc;
- 200 g de untura;
- 200 g de smantana;
- 100 g de faina;
- 20 g de boia;
- 150 g de ceapa;
- 250-300 ml supa de oase;
- 50 g de sare;
- 10 g de piper.
Mod de Preparare Cotlet de porc ca la Timisoara
- untura se pune la incins intr-un vas;
- cotletul de porc se bate putin, se sareaza si se pune la prajit in untura incinsa;
- ceapa se toaca marunt;
- cand carnea este prajita, se scoate in alt vas, iar in untura ramasa se caleste ceapa tocata; se adauga faina, apoi se stinge cu supa de oase si boia; se mai lasa la fiert cca. 10 minute, dupa care se strecoara peste cotletul prajit;
- se adauga piperul si se fierbe inca 25 de minute;
- la sfarsit, se adauga si smantana si se mai lasa sa fiarba inca 5 minute.
Mod de servire
Se serveste cu piure de cartofi, iar ca bautura se recomanda vin rose sec sau rosu demisec.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.