Ardei grasi umpluti cu vinete
Ardei grasi umpluti cu pasta de vinete cu usturoi, pregatiti la cuptor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Cotlet de porc ca la Jimbolia
Carne inmuiata in sos de ceapa si smantana, intalnita in Banat.
Ingrediente
- 6 cotlete;
- 2 cepe;
- 1 lingura de faina;
- 250 g de smantana;
- untura;
- sare, boia.
Mod de Preparare Cotlet de porc ca la Jimbolia
- cotletele se bat, se sareaza si se pun la rece jumatate de ora;
- se prajesc apoi pe ambele parti, iar dupa se scot intr-o cratita;
- ceapa se taie marunt si se rumeneste in grasimea ramasa, impreuna cu faina si putina boia;
- se stinge cu apa, se lasa sa dea in cateva clocote si se toarna peste carne, lasandu-le sa fiarba impreuna, inca 15 minute;
- la sfarsit se adauga smantana si se mai lasa cateva clocote.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.