Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Cotlet de porc ca la Jimbolia
Carne inmuiata in sos de ceapa si smantana, intalnita in Banat.
Ingrediente
- 6 cotlete;
- 2 cepe;
- 1 lingura de faina;
- 250 g de smantana;
- untura;
- sare, boia.
Mod de Preparare Cotlet de porc ca la Jimbolia
- cotletele se bat, se sareaza si se pun la rece jumatate de ora;
- se prajesc apoi pe ambele parti, iar dupa se scot intr-o cratita;
- ceapa se taie marunt si se rumeneste in grasimea ramasa, impreuna cu faina si putina boia;
- se stinge cu apa, se lasa sa dea in cateva clocote si se toarna peste carne, lasandu-le sa fiarba impreuna, inca 15 minute;
- la sfarsit se adauga smantana si se mai lasa cateva clocote.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.