Ciorba dobrogeana de berbec
Ciorba dobrogeana de berbec, cu legume si zeama de varza. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Clatite manastiresti
Numai bune de mancat in post, dulci si delicioase.
Ingrediente
- faina;
- 500 ml de apa minerala;
- 2-3 linguri de ulei;
- esenta dupa preferinta;
- sare;
- miez de nuca;
- miere.
Mod de Preparare Clatite manastiresti
- se amesteca faina, apa, esenta si sarea, iar separat mierea cu miezul de nuca macinat;
- se prajesc clatitele in tigaia unsa cu ulei;
- se umplu cu miere si nuca si se ruleaza.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.