Cartofi pane
Cartofi pane, un aperitiv crocant si pe placul tuturor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba dobrogeana de berbec
Ciorba dobrogeana de berbec, cu legume si zeama de varza.
Ingrediente
- 500 g de pulpa de berbec;
- 2 rosii;
- 200 g de cartofi;
- 1 morcov;
- 1 ceapa;
- 1 radacina de patrunjel;
- 1 pastarnac;
- 2 oua;
- 1 l de zeama de varza;
- 1 legatura de marar;
- 1 legatura de patrunjel;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ciorba dobrogeana de berbec
- carnea se curata, se spala, se taie in bucatele si se pune la fiert in apa rece cu sare;
- intre timp, se curata cartofii, ceapa, radacina de patrunjel si pastarnacul, se spala si se toaca marunt;
- rosiile se oparesc in alta oala cu apa clocotita, apoi se curata si se taie felii;
- zeama de varza se fierbe pana clocoteste, apoi se strecoara;
- se aduna spuma ori de cate ori e cazul, dupa care se pun zarzavaturile si, cand acestea sunt aproape fierte, se adauga rosiile si zeama de varza;
- se mai lasa cateva clocote, apoi se drege cu ouale batute;
- se serveste fierbinte, cu verdeata (marar si patrunjel) tocata deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.