7,297 oferte
3,178 obiective

Ciorba de porc ca la Cluj

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-08-29
7.5/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba de porc ca la Cluj

Ciorba de porc tipic ardeleneasca, cu smantana si tarhon.

Ingrediente

  • 500 g de carne de porc;
  • 150 g de morcovi;
  • 150 g de patrunjel;
  • 100 g de telina;
  • 150 g de ceapa;
  • 75 g de gulii;
  • 150 g de faina;
  • 2 oua;
  • 150 g de smantana;
  • 3 g de sare de lamaie;
  • 15 g de usturoi;
  • 50 g de tarhon;
  • 50 g de sare.

Mod de Preparare Ciorba de porc ca la Cluj

  • carnea se taie in bucati, se spala si se pune la fiert in apa cu sare; cand a inceput sa fiarba, se spumeaza;
  • ceapa se toaca, iar zarzavaturile se taie in patru, pe lungime;
  • dupa ce a fost luata spuma, acestea se adauga carnii;
  • se face un aluat din faina si ou, care se taie cu o lingurita in bucati mici si se lasa sa fiarba cu ciorba aprox. 10-15 minute;
  • tarhonul se curata si se opareste;
  • se amesteca un galbenus cu smantana si faina, se subtiaza cu ciorba si se introduce in oala, impreuna cu tarhonul;
  • se acreste dupa gust cu sare de lamaie;
  • la servire, se mai poate adauga tarhon tocat marunt.

+ adauga comentariu pentru Ciorba de porc ca la Cluj COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania