Castraveti umpluti
Castraveti umpluti cu ciuperci si verdeata, fierti si serviti cu smantana. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de peste
Ciorba de peste proaspat cu legume, acrita cu otet si presarata cu leustean.
Ingrediente
- 1 kg de peste proaspat;
- 3 cepe;
- 4-5 cartofi;
- 2 ardei grasi;
- 3-4 rosii;
- otet, dupa gust;
- 1 legatura de leustean;
- 1 crengura de marar;
- sare.
Mod de Preparare Ciorba de peste
- legumele se toaca marunt si se pun la fiert in apa cu sare, in afara de rosii; acestea se adauga dupa 15 minute;
- dupa cateva clocote se pune si pestele spalat si portionat, impreuna cu crenguta de marar;
- ciorba se acereste cu otet, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba la foc mic;
- cand e gata, se presara deasupra leustean tocat.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.