Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Ciorba cu rasol de porc
Ciorba ardeleneasca cu rasol de porc, zarzavat si orez, imbogatita cu smantana, ou, tarhon si patrunjel.
Ingrediente
- 400 g de rasol de porc;
- 2 morcovi;
- 1 radacina de albitura;
- 1 ceapa;
- 1 telina;
- 2 oua;
- 100 g de smantana;
- 1 lingura de orez;
- 12 ml de otet;
- 1 legatura de patrunjel;
- 1 legatura de tarhon;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ciorba cu rasol de porc
- se curata si se spala morcovii, albitura si telina, apoi se toaca in cubulete;
- ceapa se curata, se spala si se toaca marunt;
- se spala rasolul si se pune la fiert in apa cu sare; dupa ce se aduna spuma, se adauga in oala zarzavaturile;
- cand s-au fiert toate, se scoate rasolul, se taie in bucatele mici si se tine la cald;
- se alege si se spala orezul, se toaca marunt tarhonul si se amesteca smantana cu 2 galbenusuri si o lingurita de otet, apoi se adauga toate in ciorba si se mai lasa la fiert 10 minute;
- in farfurii, se pune rasolul, se toarna ciorba si se presara patrunjel tocat marunt.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.