Ciorba de loboda ca-n Ardeal
Ciorba de loboda, dreasa cu ou si smantana si presarata cu tarhon si patrunjel verde. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciocolata de casa cu nuca
Ciocolata de cacao cu nuca macinata.
Ingrediente
- 150 g de cacao;
- 1 pachet de unt;
- 250 g de zahar;
- 150 g de nuca macinata;
- 250 g de lapte praf.
Mod de Preparare Ciocolata de casa cu nuca
- untul se topeste intr-un vas pe foc mic, apoi se toarna o cescuta de apa si se lasa sa fiarba aproximativ 5 minute;
- se adauga cacaua, nuca (prajita, in prealabil, intr-o tava cu putin ulei) si laptele praf, amestecand foarte bine;
- compozitia obtinuta se aseaza intr-o tava tapetata cu o folie de celofan udat cu apa rece;
- se lasa la rece si se taie dupa imaginatie.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.