Scrob de ou si cascaval afumat
Oua batute amestecate cu cascaval ras, prajite si rulate. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Chiftelute din spanac
Chiftelute cu spanac, cartof si cascaval, prajite in ou si pesmet.
Ingrediente
- 1 kg de spanac;
- 2 oua;
- 1 cartof;
- 50 g de cascaval;
- 100 g de pesmet;
- 120 g de faina;
- 30 g de unt;
- 100 ml de lapte;
- 200 ml de ulei;
- 2 felii de paine;
- sare si piper.
Mod de Preparare Chiftelute din spanac
- spanacul se curata, se spala si se fierbe in apa usor sarata, apoi se scurge bine si se toaca marunt;
- cartoful se da pe razatoarea mica, iar painea se inmoaie in apa;
- se topeste untul intr-o craticioara, se presara 20 g de faina, se amesteca si apoi se toarna treptat laptele, omogenizand compozitia;
- se amesteca spanacul cu 2 linguri de sos alb, cartoful stors, un ou, cascavalul ras, painea stoarsa, sare si piper dupa gust;
- se formeaza chiftelute, care se trec prin faina, ou batut si pesmet, si se prajesc in baie de ulei incins, la foc mediu, intorcandu-se cu grija pe ambele parti.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.