
Dulceata de coaja de harbuz
Pregatita de gospodinele de la Dunare, dulceata de coaja de harbuz face deliciul tuturor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Ceafa de manzat cu sos de rosii
Ceafa de manzat, condimentata cu maghiran si cimbru, in sos de rosii.
Ingrediente
- 400 g de ceafa de manzat;
- 2 cepe;
- 4-5 rosii;
- maghiran si cimbru;
- sare.
Mod de Preparare Ceafa de manzat cu sos de rosii
- carnea se taie felii, care se bat bine, se sareaza si se presara cu maghiran si cimbru, apoi se lasa la frigider acoperite timp de o jumatate de ora;
- bucatile de carne se pun dupa aceea la fiert intr-o cratita cu apa timp de o ora si jumatate;
- se adauga apoi ceapa taiata marunt si se lasa sa scada 10-15 minute;
- se pun peste carne si rosiile decojite; daca e necesar ca sosul sa fie mai gros, se adauga o lingurita de faina desfacuta in apa, lasand mancarea sa mai dea intr-un clocot.
Mod de servire
Se serveste cu piure de cartofi, dovlecei sau morcovi.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.