Piure de urzici cu hrean
Mancare de urzici si hrean ras, o combinatie reusita care merita incercata. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Situl arheologic de la Castelul Huniade din TimisoaraTimis
- Complexul Marghiloman din BuzauBuzau
- Biserica ortodoxa Adormirea Maicii Domnului din HaieuBihor
- Biserica din lemn Sfantul Nicolae din PrisacaVrancea
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Cartofi taranesti
Cartofi cu kaizer, ardei si ceapa, presarati cu marar tocat.
Ingrediente
- 4-5 cartofi;
- 300 g de kaizer;
- 2 cepe;
- 1 ardei gras rosu;
- ulei;
- marar;
- sare.
Mod de Preparare Cartofi taranesti
- cartofii se spala, se fierb, apoi se curata de coaja si se taie cubulete;
- ardeiul se taie marunt, ceapa solzisori, iar kaizerul feliute subtiri;
- se toarna ulei intr-o cratita, se lasa la incins, dupa care se pun la calit ceapa si ardeiul;
- dupa 5-10 minute, cand ceapa s-a mai inmuiat, se adauga kaizerul si se mai calesc, pana ceapa se inmoaie bine;
- se ia vasul de pe foc, se adauga cartofii si sare dupa gust, amestecandu-se cu atentie;
- cand se servesc, se presara deasupra marar tocat marunt.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.