
Saramura de peste ca la Ostrov
Peste preparat pe gratar si bagat in saramura cu rosii, usturoi si ardei iute. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Monumentul comemorativ al Adunarii de la Islaz Teleorman
- Biserica de lemn din Valea MareCaras-Severin
- Monumentul funerar al generalului Alexander Wasiliewich GelhardGalati
- Casa cu lei din ConstantaConstanta
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Cartofi pane
Cartofi pane, un aperitiv crocant si pe placul tuturor.
Ingrediente
- 8 cartofi mari;
- 100 ml de ulei;
- 2 oua;
- 2 linguri de pesmet;
- sare si piper.
Mod de Preparare Cartofi pane
- cartofii, dupa ce se spala, se pun la fiert, in coaja, intr-o oala cu apa clocotita si sare;
- cand sunt fierti suficient, se scot, se lasa putin sa se raceasca, apoi se curata de coaja si se taie in rondele ceva mai groase;
- acestea se sareaza si se pipereaza, apoi se dau prin ou batut si prin pesmet si se prajesc in uleiul incins, pe ambele parti.
Mod de servire
Se servesc calzi.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.