Cartofe cu sardele
Sa speli cartofele si sa le cureti; pune putin unt intr-o tingire sa-l topesti, apoi tavalind fiestecare cartofa in faina o pune in unt si le lasa acoperite pana se ruminesc; apoi ungi o farfurie cu u ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Cartofi pane
Cartofi pane, un aperitiv crocant si pe placul tuturor.
Ingrediente
- 8 cartofi mari;
- 100 ml de ulei;
- 2 oua;
- 2 linguri de pesmet;
- sare si piper.
Mod de Preparare Cartofi pane
- cartofii, dupa ce se spala, se pun la fiert, in coaja, intr-o oala cu apa clocotita si sare;
- cand sunt fierti suficient, se scot, se lasa putin sa se raceasca, apoi se curata de coaja si se taie in rondele ceva mai groase;
- acestea se sareaza si se pipereaza, apoi se dau prin ou batut si prin pesmet si se prajesc in uleiul incins, pe ambele parti.
Mod de servire
Se servesc calzi.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.