Ficat de porc cu smantana
Ficat de porc impanat cu usturoi, in sos de smantana, cu mustar si vin. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Cartofi inabusiti cu usturoi
Reteta adaugata de catre
visanraluca in data de
2016-11-29
5 voturi
din Descriere Cartofi inabusiti cu usturoi
Mancare de cartofi si morcovi cu usturoi si dafin, presarata cu patrunjel verde.
Ingrediente
- 6 cartofi albi potriviti;
- 2 morcovi;
- 4-5 catei de usturoi;
- 2 linguri de unt;
- 2 foi de dafin;
- 1 legatura de patrunjel;
- 1 lingurita de bulion;
- sare si piper boabe.
Mod de Preparare Cartofi inabusiti cu usturoi
- cartofii si morcovii se curata, se spala, se taie bucatele, respectiv rondele, si se pun intr-o oala cu ulei incins, amestecand continuu timp de 5 minute;
- se adauga untul si se mai tine un minut pe foc, apoi se adauga apa cat sa acopere cartofii (nu foarte multa); se pun boabele de piper si foile de dafin si se acopera cu un capac, lasand mancarea sa fiarba la foc mic 30 de minute;
- usturoiul se piseaza si se adauga in mancare la final;
- se sareaza dupa gust, se adauga bulionul si se mai da intr-un clocot;
- dupa ce se ia de pe foc, se presara patrunjel verde deasupra.
Mod de servire
Se servesc calzi, cu muraturi.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.