Bors de sfecla cu cartofi si smantana
O delicioasa fiertura, borsul de sfecla cu cartofi si smantana e sanatos si hranitor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Briose cu broccoli
Briose cu broccoli si branza imbogatita cu iaurt, chimen, patrunjel si busuioc.
Ingrediente
- 200 g de broccoli;
- 300 g de faina;
- 60 g de unt;
- 400 g de branza dulce, telemea sau de burduf;
- 150 g de iaurt;
- 2 oua;
- 1/2 plic de praf de copt;
- 1/4 lingurita de busuioc;
- 1/4 lingurita de chimen;
- 1 legatura de patrunjel;
- sare;
Mod de Preparare Briose cu broccoli
- buchetelele de broccoli se oparesc in apa cu un praf de sare, apoi se scurg;
- branza se marunteste cu furculita (sau se rade fin daca e telemea), apoi se mixeaza cu ouale batute, iaurtul, 50 g de unt moale, chimenul, patrunjelul si busuiocul fin tocate si 250 g de faina cernuta impreuna cu praful de copt, pana se obtine un aluat de consistenta smantanii groase;
- formele pentru briose se ung cu unt si se tapeteaza cu faina, turnandu-se cate 2 linguri de aluat, fara a se umple tot volumul, intrucat briosele au nevoie de spatiu pentru a creste, iar in mijloc se aseaza cate un buchetel de broccoli;
- formele se introduc in cuptorul preincalzit si se coc briosele timp de 20 de minute, la foc mijlociu.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.