Ciorba de pui cu zeama de corcoduse
O ciorba olteneasca din pui si zeama de corcoduse, cu fidea, zarzavat si verdeata. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Babic de Buzau
Carnati din carne de vita si de porc, cu boia.
Ingrediente
- 250 g de carne de vita;
- 250 g de carne de porc;
- boia de ardei dulce;
- boia de ardei iute;
- 600 g de mate;
- sare si piper.
Mod de Preparare Babic de Buzau
- carnea se taie bucati, se trece prin masina de tocat cu sita mare si se amesteca pana la omogenizare cu boiaua, sarea si piperul; se lasa doua-trei zile la macerat, la frigider;
- se umple apoi matul cu compozitia rezultata, se leaga la capete si se pune 2-3 saptamani la vant, dupa care se afuma la rece, una-doua zile;
- se preseaza intre doua plansete timp de 24 de ore, apoi se mai tine una-doua saptamani la vant sa se usuce.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.