Chiftelute din spanac
Chiftelute cu spanac, cartof si cascaval, prajite in ou si pesmet. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ardei umpluti cu ficatei si pipote de pui
Ardei umpluti cu pasta de ficatei si pipote de pui, imbogatita cu patrunjel verde.
Ingrediente
- 4 ardei grasi;
- 200 g de ficatei;
- 100 g de pipote de pui;
- 1 ceapa;
- 5 oua;
- 2 felii de paine;
- 1 legatura de patrunjel verde;
- 1 ceasca de lapte;
- sare.
Mod de Preparare Ardei umpluti cu ficatei si pipote de pui
- ficateii si pipotele se spala si se pun la fiert in apa cu sare;
- separat, se fierb 3 oua;
- dupa ce au fiert toate, se trec ficateii si pipotele cu ouale prin masina de tocat, apoi se adauga in compozitie ouale crude ramase, painea inmuiata in lapte si presata bine, putina sare si patrunjel tocat;
- se curata ardeii, se spala si se umplu cu compozitia pregatita, asezandu-i intr-o cratita;
- se toarna apa cat sa-i cuprinda, se pune cratitei capac si se da la cuptor pentru 30 de minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.