Miel la tava
Aceasta specialitate se recomanda a fi prezenta in toate meniurile de Pasti de pe ale noastre meleaguri, nu doar in Muntenia. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ardei umpluti cu ciuperci
Ciupercute in ardei, mananci mult si tot mai vrei.
Ingrediente
- 8 ardei grasi;
- 200 g de ciuperci;
- 4-5 rosii;
- 500 g de orez;
- 2 cepe;
- 4 linguri de ulei;
- 1 legatura de patrunjel;
- 1 legatura de marar;
- 1 cana de sos de rosii;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ardei umpluti cu ciuperci
- ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in ulei incins;
- ciupercile se taie marunt si se adauga, impreuna cu orezul, peste ceapa calita; se acopera apoi cu apa si se lasa la fiert; la sfirsit, se adauga rosiile taiate marunt;
- se lasa la racit, se adauga verdeata tocata marunt si se potriveste de sare si piper;
- ardeii se spala, li se taie cite un capacel in partea dinspre coada, se curata de seminte, se spala din nou si se lasa la scurs;
- se umplu ardeii cu orez si ciuperci, se ung cu ulei si se aseaza in tava;
- printre ei, se pun felii de rosii si se dau la cuptor la foc mic 45 de minute;
- inainte cu 10 minute de a fi scosi de la cuptor, se toarna peste ardei sosul de rosii.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.