Tochitura moldoveneasca la tigaie
Amestec reusit de carne, maruntaie si carnaciori, tochitura moldoveneasca la tigaie se prepara usor si este extrem de satioasa, cat sa ai energie pentru intreaga zi. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Ardei copti umpluti cu carnati afumati
Reteta adaugata de catre
andreihampu in data de
2013-10-29
1 vot
din Descriere Ardei copti umpluti cu carnati afumati
Ardei copti umpluti cu carnati afumati si legume, in baie de smantana.
Ingrediente
- 8 ardei grasi;
- 3 rosii;
- 300 g de carnati afumati;
- 350 g de branza de vaci;
- 1, 5 kg de smantana;
- 2 cepe;
- 1 morcov;
- 3 oua;
- 1 legatura de marar;
- 1 legatura de patrunjel;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ardei copti umpluti cu carnati afumati
- ardeii se spala, se coc, se lasa la racit si se curata;
- ceapa se taie si se caleste, apoi se adauga morcovul ras si carnatul taiat bucatele;
- dupa ce s-a rumenit putin carnatul, se pun branza de vaci si verdeata tocata, potrivindu-se de sare si piper si dandu-se compozitia deoparte;
- ouale se bat si se adauga in compozitia racita, dupa care se umplu ardeii copti si se aseaza intr-o cratita, unul langa altul;
- li se pun ardeilor capace felii de rosii, se toarna smantana si se da la cuptor pentru 15-20 de minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.