
Prajitura de Arminden
Numele acestei prajituri vine de la sarbatoarea Arminden dedicata zeului vegetatiei, protector al vitelor, cailor, holdelor semanate, viilor si livezilor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Aperitiv cu ciuperci
Un aperitiv gustos din ciuperci, morcov ras si ceapa, kaizer, smantana, marar tocat si ou.
Ingrediente
- 400 g de ciuperci;
- 2 morcovi mari;
- 4 cepe mari;
- 4 linguri de smantana;
- 8 oua;
- 100 g de kaizer;
- 1 legatura mare de marar;
- 7 linguri cu varf de faina;
- 100 ml de ulei;
- piper.
Mod de Preparare Aperitiv cu ciuperci
- morcovii se rad, ceapa se taie pestisori, iar ciupercile marunt si se calesc impreuna in 100 ml de ulei, pana scade apa din ele; dupa ce s-au calit, se lasa la racit si se pun intr-un vas mai mare;
- se adauga kaizerul taiat cubulete, smantana, mararul tocat marunt, piperul, galbenusurile si faina;
- albusurile se bat spuma si se adauga si ele compozitiei, mestecand cu grija;
- se toarna amestecul intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina; se coace 15 minute la foc mai mare si inca 15 minute la foc mai mic, pana capata o culoare aurie.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.