Ciulama de ciuperci
Acest preparat este atat de gustos ca-ti vine sa-l mananci din ce in ce mai des. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Zacusca de ghebe
Zacusca de ghebe ca la Baia Mare, cu gogosari, ceapa si foi de dafin.
Ingrediente
- 2 kg de ghebe;
- 1 kg de ceapa;
- 1,5 kg de gogosari;
- 1 l de bulion;
- 1/2 l de ulei;
- foi de dafin;
- conservant;
- sare si piper.
Mod de Preparare Zacusca de ghebe
- ciupercile se curata, se fierb si se clatesc in apa rece;
- se trec apoi prin masina de tocat si se calesc in ulei;
- cu ceapa si gogosarii se procedeaza la fel, apoi se amesteca toate si se adauga bulionul, foile de dafin, sarea si piperul, lasand sa dea in cateva clocote;
- se adauga conservantul si se pune zacusca in borcane, care se dau la sterilizat doua zile consecutiv, cate 30 de minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.