Mazare verde cu marole capatane
Tai marolele in patru parti si le oparesti cu apa clocotita; scurgi apa, apoi pui in tingire unt sau grasime si un rand de mazare verde si un rand de marole, si la mijloc un pui prajit si lasi sa scad ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Zacusca 7 bunatati
Zacusca cu morcovi, telina, ceapa, mere, ardei grasi, gogosari si vinete.
Ingrediente
- 1 kg de morcovi;
- 1 kg de telina;
- 1 kg de ceapa;
- 1 kg de mere;
- 1 kg de ardei gras;
- 1 kg de gogosari;
- 2 kg de vinete;
- 1 l de ulei;
- 800 g de bulion.
Mod de Preparare Zacusca 7 bunatati
- telina si morcovii se dau prin razatoare, la fel si merele, curatate in prealabil de coaja si samburi; ceapa se toaca, ardeii si gogosarii se taie marunt, iar vinetele se coc, se toaca si se amesteca cu ulei;
- separat, se calesc, in cate 250 ml de ulei: telina cu morcovii, ceapa cu merele, ardeii cu gogosarii;
- cand toate ingredientele s-au racit, se pun intr-un vas mare si se amesteca cu bulionul dezlegat cu un pahar de apa;
- se omogenizeaza zacusca si se da la cuptor, la foc mic, pana cand se ridica uleiul deasupra;
- se pune fierbinte in borcane si se sterilizeaza in cuptor timp de 30 de minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.