Ciorba de potroace ilfoveana
Ciorba de tacamuri si maruntaie de pasare, dreasa cu galbenusuri de ou si servita cu leustean tocat fin deasupra. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Vitel cu masline
Carne de vitel cu masline verzi si ardei, gatita in abur, la cuptor.
Ingrediente
- 400 g de carne de vitel;
- 200 g de masline verzi;
- 1 ardei gras;
- 2 linguri de ulei.
Mod de Preparare Vitel cu masline
- carnea se spala si se taie in 4 felii subtiri;
- se taie 4 bucati de hartie mai mari, se ung pe dos cu putin ulei (pe partea care va fi in tava), iar pe ele se aseaza carnea, maslinele fara samburi si ardeiul taiat fasii subtiri; se pune si restul uleiului, apoi hartia se impacheteaza;
- se aseaza cele 4 pachete intr-o tava mai mare si se dau la cuptor.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.