Placinta ciobaneasca
Inventie ardeleneasca, coapta molcom la cuptor si mancata-ncetisor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Vinete evantai
Vinete evantai cu rosii, ardei, ceapa, sunca si cascaval, la cuptor.
Ingrediente
- 4 vinete;
- 2 cepe;
- 2 rosii;
- 200 g de sunca;
- 200 g de cascaval;
- 1 ardei gras;
- sare si piper.
Mod de Preparare Vinete evantai
- vinetele se spala si se taie evantai, fara sa fie decojite sau desprinse de cotor, apoi se presara cu sare si piper;
- ardeiul, ceapa, rosiile, sunca si cascavalul se taie in felii subtiri si se aseaza intre feliile de vinete;
- acestea se leaga apoi cu o ata de bumbac sau se invelesc in folie de aluminiu, ca sa nu cada umplutura, se aseaza intr-o tava cu ulei si se dau la cuptor pentru 30 de minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.