Tocana de miel ca pe Tarnava
O tocana din carne de miel, cu ceapa, ou si boia, cum se mananca pe la Tarnaveni. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Tocanita olteneasca de purcel
Tocanita cu carne de porc, ceapa si rosii.
Ingrediente
- 800 g de carne de porc;
- 100 g de ceapa,
- 500 g de rosii;
- 100 g de untura;
- 20 g de patrunjel verde;
- 10 g de sare;
- 2 g de piper.
Mod de Preparare Tocanita olteneasca de purcel
- carnea se curata de pielite si vine, se spala si se taie in bucati potrivite, ce se rumenesc in untura bine incinsa;
- se pune ceapa taiata solzisori, apoi, odata ce aceasta se inmoaie, se adauga rosiile curatate de pielita si taiate felii;
- se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se lasa sa fiarba inabusit in cratita bine acoperita, fara a i se adauga apa;
- se poate servi cu patrunjel verde tocat deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.