7,297 oferte
3,178 obiective

Supa de zarzavat a la Cluj

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-04-30
9.8/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Supa de zarzavat a la Cluj

Supa de legume cu orez, dreasa cu ou si smantana si presarata cu verdeata.

Ingrediente

  • 400 g de cartofi;
  • 150 g de ceapa;
  • 400 g de morcovi;
  • 20 g de telina;
  • 20 g de patrunjel;
  • 20 g de varza alba;
  • 20 g de gulii;
  • 50 g de orez;
  • 100 ml de ulei;
  • 2 l de zeama de oase;
  • 50 g de smantana;
  • 2 oua;
  • 15 g de verdeata;
  • 20 g de sare.

Mod de Preparare Supa de zarzavat a la Cluj

  • zarzavatul se curata, se spala, se taie in cuburi mici, se pune intr-o cratita cu ulei si se inabuse putin;
  • se adauga apoi intr-o oala cu zeama de oase;
  • cand au fiert pe jumatate, se adauga orezul;
  • se mai lasa sa fiarba 20 de minute, dupa care se ia de pe foc, se drege cu ou si smantana si se presara cu verdeata tocata.

+ adauga comentariu pentru Supa de zarzavat a la Cluj COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania