Papricas ardelenesc de pui
Papricasul ardelenesc de pui cu smantana si patrunjel verde se fierbe domol la cuptor si se mananca incetisor, ca sa iti priasca. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Supa de rosii
Sanatoase si hranitoare, supa de rosii este buna nu doar in post, ci si in zilele calduroase de vara, servita rece.
Ingrediente
- 1 kg de rosii rascoapte;
- 200 g de orez;
- 1 ceapa;
- 1 morcov;
- 1 legatura de patrunjel;
- busuioc;
- sare si piper, dupa gust.
Mod de Preparare Supa de rosii
- rosiile se taie cubulete, iar morcovul si ceapa se rad;
- se pun la fiert, impreuna cu orezul, sarea si piperul, in 2 l de apa;
- verdeata se toaca;
- dupa 1 ora si jumatate, fiertura se ia de pe foc si se presara verdeata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.