Budinca de vin
15 dramuri unt pui intr-o tigaie sa se infierbinte si pui de la patru franzele posmag intr-insul ca sa se umfle; apoi pui 100 dramuri vin alb sa fearba amestecandu-l, si apoi il lasa sa se racoreasca; ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Supa de mei
O fiertura interesanta, din supa de legume si mei, condimentata cu boia, chimen si salvie si dreasa cu smantana.
Ingrediente
- 250 g de mei;
- 1l de supa de legume;
- 1 ceapa;
- 1 lingura de ulei;
- 3 linguri de smantana;
- 1 lingurita de chimen;
- patrunjel, salvie;
- sare, piper si boia, dupa gust.
Mod de Preparare Supa de mei
- se pune supa la fiert cu meiul si inca o ceasca de apa;
- ceapa si salvia se toaca;
- ceapa se caleste in ulei incins;
- salvia se adauga la supa, impreuna cu ceapa si chimenul; se condimenteaza cu sare, piper si boia;
- se lasa pe foc jumatate de ora, apoi se drege cu smantana desfacuta cu putina zeama si se presara patrunjel tocat.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.