Chec cu migdale si fulgi de ciocolata
Chec cu migdale si fulgi de ciocolata, un desert delicios si usor de preparat. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Supa de legume banateana
Supa cu sfecla, conopida, cartofi, varza si praz, fiarta in sos de lapte si presarata cu verdeata.
Ingrediente
- 800 g de sfecla;
- 150 g de varza;
- 150 g de praz;
- 300 g de conopida;
- 150 g de cartofi;
- 1 l de zeama de carne;
- 200 ml de lapte;
- 80 g de unt;
- 30 g de patrunjel (frunze);
- 30 g de marar;
- 30 g de faina;
- 30 g de sare;
- 2 g de piper.
Mod de Preparare Supa de legume banateana
- cartofii, sfecla, conopida, varza si prazul se curata, se spala, se taie felii si se inabuse in 50 g de unt;
- separat, se pregateste un sos alb format din: faina, lapte si restul de unt;
- sosul se toarna peste zarzavat, se adauga zeama de carne si 1 l de apa clocotita si se lasa la fiert 30 de minute;
- aproape de final, se potriveste de sare si piper, se mai da in cateva clocote si se serveste cu verdeata tocata marunt deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.