Sandvisuri de tuica
Triunghiuri cu crema de oua, telina, ardei si maioneza, decorate cu ceapa verde - un aperitiv numai bun de servit cu un paharel de tuica. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Supa de gris rumenit
Supa de gris rumenit, cu lapte si legume, servita cu patrunjel verde si crutoane.
Ingrediente
- 300 g de gris;
- 1 l de lapte;
- 250 g de morcovi;
- 200 g de pastarnac;
- 100 g de praz;
- 1 legatura de patrunjel verde;
- 250 g de paine fara sare;
- sare.
Mod de Preparare Supa de gris rumenit
- zarzavatul se curata, se spala, se taie cubulete si se pune la fiert in apa clocotita cu putina sare;
- grisul se rumeneste intr-o tigaie, fara grasime; dupe ce devine de culoarea caramelei, se stinge cu zeama in care au fiert legumele, amestecand repede, sa nu se formeze cocoloase;
- se lasa sa fiarba 10 minute, dupa care se adauga laptele fierbinte, untul si legumele, lasand sa dea intr-un clocot;
- la masa se aduce cu patrunjel si crutoane din painea uscata in cuptor.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.