Crema de branza de vaci cu morcovi si mere
Crema de branza de vaci cu morcovi, mar, miere de albine si smantana, decorata cu felii de piersici. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Supa de fructe
Supa de fructe, o mancare cu care sigur va veti surprinde oaspetii.
Ingrediente
- 1 kg de fructe proaspete (mere, pere, prune, caise, piersici etc.);
- 1 lingurita de amidon;
- 10 ml de otet;
- 25 g de unt;
- 2 linguri de zahar.
Mod de Preparare Supa de fructe
- fructele pot fi de un singur fel sau din mai multe, amestecate; se curata de coaja si de samburi, apoi se pun la fiert in apa rece si se lasa pana se inmoaie de tot, apoi se scot si se trec prin sita;
- se dizolva o lingurita de amidon in doua lingurite de otet, apoi se toarna in piureul de fructe;
- se adauga un litru de apa, o lingura de unt si doua de zahar, se amesteca bine, apoi se pune sa fiarba, pe foc potrivit, aproximativ o jumatate de ora.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.