Papara de peste
Papara ardeleneasca este o reteta specifica partii de nord a regiunii, care solicita la ospetie prin savoarea si deliciul pestilor marunti gatiti in untura. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Supa de cartofi cu carnati
Supa de cartofi cu carnati si boia.
Ingrediente
- 500 g de cartofi;
- 1 ceapa;
- 2 ardei capia;
- 50 g de carnati afumati;
- 2 catei de usturoi;
- 100 ml de ulei;
- 2 cani de supa de carne;
- boia iute;
- sare si piper.
Mod de Preparare Supa de cartofi cu carnati
- se curata cartofii, se spala, se taie in cubulete si se pun la fiert in apa clocotita cu sare;
- ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt, iar ardeii se curata, se spala si se taie in fasiute;
- se infierbanta uleiul si se pun sa se inabuse ceapa, usturoiul si ardeii, se adauga boiaua, se stinge cu doua cani de supa de carne si se fierbe un sfert de ora, dupa care se adauga cartofii, se sareaza, se pipereaza si se continua fierberea inca 10 minute.
- carnatii se taie in rondele subtiri si se adauga in supa, lasand sa fiarba impreuna vreo cinci minute.
Mod de servire
Se serveste calda.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.